Hundekennel

Vi opdrætter hunde under kennelnavnet Fulby Hestehave. Alle vores hunde er registreret i Dansk Jagthunde Registrering (DJR). Vi har pt. 1 FT Labrador Retriever og 3 FT Springer Spaniels. Vi bruger vores hunde til at apportere og drive med på jagt. Per er uddannet jagthundeinstruktør i Danmarks Jægerforbund i 1997 og har desuden opnået licens som jagthundeinstruktør i FT. Spaniels klubben i 2012. Per fortæller:

”Jeg startede med at gå på jagt i 1993 og fik min første FT Labrador i 1994. I årenes løb har jeg haft 4 FT Labradors, før jeg i 2007 købte min første FT. Spaniel. Fra den dag af, var jeg solgt. Jagt med en veldresseret FT. Spaniel slår alt, hvad jeg har prøvet indenfor jagt med hund.” 

De bruges i jagtsæsonen også på markprøver og udenfor jagtsæsonen på tests i Retrivernes Jagthunde Klub og Klubben for F.T. Spaniels. Per tilbyder træning målrettet FT Spaniels på alle niveauer – både som holdtræning og enetimer. Kontakt Per for yderligere oplysninger om tid og sted for træning (tlf. 23 43 90 73 eller udfyld kontaktformularen her).

For den uerfarne hundeejer, der ikke tidligere har haft FT Spaniels, vil det uden for træningssæsonen være en god ide at få lagt en plan for, hvilke øvelser man kan lave med hunden, inden den egentlige holdtræning starter. Det er ofte her, den uerfarne hundeejer risikerer at lave fejl, der kan være svære at rette op på senere i træningen af hunden. Kontakt Per for yderligere information (tlf. 23 43 90 73 eller udfyld kontaktformularen her).

Springer Spaniel og Labrador Retriever

Billede 1 af 7