Om os

Om pluk selv blomsterne – åbningstider og information

På vores blomstermarker har du mulighed for at gå ud og plukke netop de blomster, du synes er flottest. Du bestemmer helt selv hvor mange du vil have, og lægger blot penge i kassen derefter.

Har du først oplevet hvor stor og flot en buket du kan komme hjem med til rigtig gode priser, er vi sikre på, at du kommer igen og igen. Vi har to pluk selv blomstermarker. En ved Sorø og en ved Ringsted. Find dem her.

Vores pluk selv blomstermark er åben, når du har tid. Fra tidlig morgen, når det bliver lyst, til sent om aftenen når det bliver mørkt. Vi har åbent alle ugens 7 dage. Sæsonen for salg af pluk selv blomster starter medio juli og fortsætter indtil medio oktober – alt efter vejret.

Klik her, for at se hvad der er at finde i pluk selv marken lige nu, og klik her for mere information om hvordan det foregår.

Kender du til vores pluk selv blomster og har haft en god oplevelse med dem, vil vi selvfølgelig sætte stor pris på et par ord og et “like” på vores Facebook side.


Pluk Selv Blomster

Hvem er vi?

Per blev uddannet landmand i 1994 og har siden da arbejdet hel- eller deltids med landbrug, mens Mette er uddannet sygeplejerske i 1995. Desuden består familien af vores søn Rasmus. Derudover har vi pt. 4 jagthunde, som også er en stor del af vores familie, ligesom vi også opdrætter og træner hunde selv (læs mere her).

Vi flyttede til Hestehavegaard i 2003, og gården dyrkes som et konventionelt deltidslandbrug med planteafgrøder og slagtesvinsproduktion.

Vores pluk selv blomster er et sideprojekt vi går meget op i og bruger rigtig meget tid på at vedligeholde, og i dag har vi omkring en tønde land med blomster, fordelt over de to marker.